Източник lamqta.comОвен  Недоволни сте от много неща в своя живот, но

...
Източник lamqta.comОвен  Недоволни сте от много неща в своя живот, но
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Звездите вещаят изключителни изненади за няколко от зодиите, включително и ярки романтични преживявания за

Източник lamqta.com

Овен 
Недоволни сте от доста неща в своя живот, само че за в този момент още не знаете какво би трябвало да извършите. Днес сте обидчиви повече от нормалното, а също така сте чувствителни и раними. С Вас е мъчно да се договаря и по тази причина всяко разискване може да прерастне в спор или безконечен спорт. Правите доста, с цел да заслужите утвърждението на околните си и съществено преживявате, в случай че не го получите в задоволително количество. Ако през този ден намерите метод деца да се поглезите, настроението Ви неотложно ще се усъвършенства. 

Телец

Телец Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това 
 

Близнаци

Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.
 

Рак

Днес няма да се наложи да обяснявате на своя обичан човек, за какво се каните да постъпвате по този или оня метод, или за какво желаете от него това или това. Той и самичък ще разбере прелестно ситуацията и ще постъпва тъкмо като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви предлагат, да цените момента.
 

Лъв

Това е един извънредно подобаващ ден за сантиментални и настоятелен срещи. В връзките може да се деянията като благонадежден и сензитивен сътрудник, който усеща настроението на своя обичан човек и се стреми да направи по този начин, че да му е прелестно. Вероятни са нови сантиментални запознанства, а при към този момент съществуващите, предстоят удобни промени. В деловото другарство ще бъдете показани от авторитетен човек, който ще Ви даде освен доста познания и опит, само че и „ рамо ”.
 

Дева

За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ в противен случай ”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...
 

Везни

В никакъв случай през днешния ден не давайте никакви обещания. Може единствено след вечеря, когато си почивате след изобилния обяд. Защото другояче, напълно тъкмо, ще вземете погрешно решение, доето доста ще повреди връзките с обичания Ви човек.
 

Скорпион

Днес за Вас и Вашата половинка денят Ви ще премине ненадейно хубаво. Толкова хубаво, колкото от дълго време не Ви е било. Даже и сте били уверени че по този начин не е било и в никакъв случай не може да бъде. Само че днешния ден ще опровергае Вашата безапелационна убеденост. Наслаждавайте се!
 

Стрелец

Не оставяйте нещата на самотек и не действайте непринудено. В подобен ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате дори и най-малките елементи. За задачата би трябвало по-добре да разберете, какво става към Вас, тъй като може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква заплаха, само че има неща, които би трябвало да научите по-скоро, защото може много да повлияят на Вашата позиция. Никога не е ненужно да научите още нещо ново и по тази причина се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.
 

Козирог

Знаете ли, че това, което е положително, надалеч не постоянно е идеално? Това е истина, и по тази причина не би трябвало да се увличате и да отивате към перфекционизъм. Нима е толкоз значимо, че всичко се подрежда не тъкмо по този начин, както е всекидневно? Нали точно дребните недостатъци вършат живота по този начин забавен! Абсолютната изрядност изобщо не е по този начин впечатляваща, а както наподобява, тя може и да плаши. Даже това може да свидетелства, че Вие сте се оградили със стена от обкръжаващия свят. Така че разрушете тази стена и си позволете, да оставите след себе си дребен хаос.
 

Водолей

Любовта Ви през днешния ден ще помогне на Вашия обичан човек да се промени към по-добро, и то - напълно очевидно. Само че след известно време може доста да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се трансформира. Не забравяйте, че силата на деяние има равна и противоположно ориентирана мощ на противопоставяне.
 

Риби

Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР